Digital vårstämma

Åländsk Centers vårstämma kommer inte hållas som vanligt. Denna vårtämma kommer i år att hållas digitalt och detta enligt anvisningar och rekommendationer gällande social distansering. Trist, tråkigt och ovanlig. Men vi gillar läget och ser framåt!

Vi hade innan undantagstillståndet lagt alla planer för en riktigt festlig vårstämma i spåren av allas våran valseger. Den blev tyvärr inte av, däremot kommer vi avvakta läget och hålla den fest vi planerade hålla, men senare när det är genomförbart. Vill du delta i vårstämman digitalt den 1 juni klockan 18.00 så är du hjärtligt välkommen med!

Vi kommer använda oss av ett digitalt mötesverktyg som heter Teams. När du anmäler dig skall detta göras tillsammans med din e-post. Efter din anmälan skickas en e-post ut till dig tillsammans med en anslutningslänk. Klicka på den för tidpunkten för mötet. När stämman hålls ber vi alla att stänga av mikrofonerna, annars blir det rundgång och ingen kan uppfatta något ljud. Vet man med sig på förhand att man vill fråga något kopplat till föredragningslistan kan man e-posta in frågan på förhand eller be om ordet under stämman.

Vi vet att detta kan vara besvärligt för många och att datorer och digitala verktyg känns främmande och krångligt, men ha överseende och förståelse och så ser vi alla fram emot en riktig fin fest tillsammans, men senare.

Vänligen anmäl ditt digitala deltagande senast den 28 maj per e-post till partisekreteraren centern@lagtinget.ax eller 0457-344 9000.

(Foto: Mikael Lundell, Simskäla)